ni bah frågar och frågar...

linnea om Bloggresumén vecka 18:
Grattis! Men när blir det lajv igen? Jag saknar´t Hanna!!! Och förresten så är du bäst, glöm ej! (Haha, knäppaste kommentaren, men jag är bakis och orkar inte vara korrekt och skriva om. Men du fattar det viktiga -lajv och att du är bäst).

Svar: Tackar! Jag kommer att LAJVBLOGGA i morgon runt klockan 19.00. Gör er redo med mantlarna och svärden!
Anonym om Bloggresumén vecka 18:
hur känns det att nästan alla kommentarer du får består av "hahahaha"?

Svar: Det känns så jävla bra-a!

 


anna
om Bloggresumén vecka 18:
hur har ditt läsarantal förändrats sen du började med egoboost? märker du någon skillnad i typen av kommentarer?
/din trogne läsare annapannaSvar: Det har ökat från 4-5000 unika besökare per dag till 6000-8000 unika besökare per dag. Ja, jag märker skillnad i kommentarer genom att jag får frågor som "Varför vill inte Anton va med på bild?!" eller "vilken hårfärg använder du?!" *nEwBiEs*

sandra om bild från igår:

Hejhej fin blogg du har.
HUR´får du så många läsare?
Kram?

Svar: Hejhej tack. Jag skriver ofta, välformulerat och gör "tokiga" grimaser. Puss?

Anonym om gårdagen:
Bullfitta, någon?

Svar: Undrar du om någon har det? Eller om någon är sugen på det? Jag är båda, och vulvan måste ju som sagt också få ta plats här i världen.

pilla om oskön ...t:
Hanna Pee, din blogg är väldigt tuff! Gillart, men varför tar du inte med datorn ut i solen?

Svar: FÖR ATT SKÄRMEN BLÄNKER SÅ JÄVULUSISKT!?!? Får verkligen dAmpManiac på det.

jennifer om oskön ...t:
vill vara med i hanapee klubben ;D kanske jag är den första som är bosatt i finland?

Svar: yxi kaxi kolmen elmen tyvärr är HanaPee-klubben nedlagd här på bloggen, men den finns på FACEBOOK.

Therese om lördagsplugg:

HANNAAAAAAAA! Vill fortfarande veta vart du solade och hur mycket det kostade! Liksom... svara.

Svar: Ja förlåt, jag gjorde SPRAYTANEN på nåt ställe på Kungsholmen som hette typ Welness? Kostade 300 pjux. Pengar, ej skocker. Alltså skor, ej socker.

Emma om oskön ...t:
Alltså Hanna.. Bråkar ens du och Anton? Det känns inte som att ni gör det. Eller jo, du har ju skrivit om det några gånger.. Men det känns som världens enklaste småbråk som löser sig relativt lätt ändå. Finns det inga fler killar som Anton? Han verkar vara så förstående. Jag lyckas fan skrämma iväg varenda kille jag stöter på, på ett eller annat sätt och nu är jag bara så jävla LESS! Mina kompisar har det likadant och jag fattar inte vad FAN SOM ÄR PROBLEMET?!?!?!?!??!!?!??!?

/Temperament_tjejen_big_time


PS. Du är bäst och jag ber till HP-altaret varje kväll. DSSvar: Alltså... JAAAAAAAA. Vi bråkar. Oj oj oj vad vi bråkar! Men det går verkligen i perioder. Just nu tror(och hoppas!!) jag att vi tagit oss ur en väldigt jobbig bråk-period, där jag ena sekunden går omkring och tänker "nää det här funkar inte" och andra sekunden bah "ååh mysigt och va ihop med Anton". I vårt fall handlar det mycket om att båda är stolta och vill ha rätt. Sen tror jag att man blir trötta på varandra också, då man umgås 24/7. Men jag är så fruktansvärt RÄDD för att vara trött på Anton(ångest över att vi måste göra slut osv.) så att jag tillåter mig inte vara det utan vill istället ändra på allt han gör, och inser inte att det kanske är jag som måste tillåta mig vara lite less på honom ett tag och försöka slappna av. När jag väl gör det brukar det bli bättre. Sen handlar det såklart om att försöka bita ihop, att inte ta allt så jävla personligt hela tiden och framförallt inse att Han vill mig inget ont. Man är tillsammans för att man tycker om varandra, det ska man inte glömma.


Kommentarer
Postat av: yrsa

du är min största idol hanna! jag tänker på dig om nätterna

2011-05-09 @ 10:48:25
Postat av: Emma igen...

Oj, förlåt för att det kom så många kommentarer, det kom upp error en massa gånger så trodde ej att det kommit fram någon med tanke på att du inte brukade godkänna kommentarerna förr i tiden.. HEheh. Det var alltså INTE för att spamma. TACK för svaret!! Men är fortfarande... LESS. HAhahahahaahh.......Kärlek!/ the_master_of_comments

2011-05-09 @ 13:20:29
Postat av: Emma AGAIN

Men nu kom den upp direkt?! Åhhhhhhhh cp.

2011-05-09 @ 13:21:08
Postat av: discojullan

"Ja, jag märker skillnad i kommentarer genom att jag får frågor som "Varför vill inte Anton va med på bild?!" eller "vilken hårfärg använder du?!" nEwBiEs "Hahaha, åååh Hanna du är ju så förbannat bra!

2011-05-09 @ 16:05:27
Postat av: karro

Har du någon gång provat en drog? Om isf Vilken, varför, och vad tyckte du?

2011-05-09 @ 16:36:00
Postat av: Hanna

Jag måste bara säga att jag gillar att HP-fanz för mig har två innebörder - det vill säga Harry Potter-fan (hahah, ultratönt på 23, that's me) och HanaPee-fan. Det är krejer det. Två i en liksom.För övrigt så vettigt svar på bråkfrågan. Har också såna förjävliga bråkperioder med min sambo, och mkt beror ju just på att han alltid är där, ibland vill man vara ifred och bara gömma sig, men så är han där, och då blir minsta lilla grej extra jobbig, och så KABOOOM explosion. Puh. Men man får ju ta det onda med det goda, ingenting är perfekt... bara nästan! ;)

2011-05-09 @ 19:09:48
Postat av: Matilda

alltså Hanna, nu kom gnäll-jag här igen. du har ju fortfarande inte svarat på alla frågor från din frågestund?!?! men nu prioriterar du dessa frågor?!??!?! blir ledsen i ögat. ja jag är jättebarnslig som blir avundsjuk på de som får sin fråga besvarad. och jätteförlåt om jag bara missat att du visst svarat på alla frågorna :))) (fast de har du inte?!) iaf, PUSS du är bäst!

2011-05-09 @ 21:59:22
Postat av: Sandra

Är det sant att han i våra bästa år är din pappa? Har du någon kontakt med honom isf? :) Är inte han typ 80 år ?? :O

2011-05-09 @ 22:20:47
URL: http://mondoblog.se/SandraAndersson
Postat av: sweetkaylee

Man ska inte ha datorn ute i stark sol. Den blir överhetted.

2011-05-10 @ 10:41:52
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/
Postat av: lovisa

allt bra?:D

2011-05-10 @ 11:02:34
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Elina

EN FRÅGA! Känar du pengar på din blogg??? :D

2011-05-10 @ 21:45:03
URL: http://thelandoffantasy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0